Sådan streames på Discord

Med så mange streamingmuligheder tilgængelige i dag, er det afgørende at vælge den rigtige for at opnå de bedste resultater. Du kan bruge onlinetjenester som YouTube, Twitch og endda den populære chat-app Discord.

Discord er uden tvivl den bedste streamingtjeneste på markedet. Takket være dens uovertrufne komprimeringskvalitet er det garanteret, at du vil have en stabil streamingforbindelse.

Ud over det, når det kommer til voice chat, efterlader det konkurrenterne i støvet. Bortset fra den fremragende kvalitet og pålidelighed er den ret nem at sætte op og endnu nemmere at bruge.

Sådan streames på Discord fra en Windows-pc

Det første krav for at streame fra din pc med Discord er at have en Discord-server udstyret med mindst én stemmekanal. Selvom de fleste brugere får adgang til Discord på en webbrowser, er spilstreaming i øjeblikket kun tilgængelig via den selvstændige Discord-app.

For at få appen til din Windows-computer skal du besøge Discord-downloadsiden og klikke på linket Download til Windows. Når overførslen er fuldført, skal du starte installationsfilen og følge instruktionerne på skærmen. Denne proces er ret ligetil og ikke ulig alle andre apps.

Oprettelse af din egen Discord-server

Når du har installeret Discord-appen på din computer, er det tid til at oprette en konto og din egen Discord-server. For at gøre det skal du følge nedenstående trin.

  1. Åbn Discord-appen på din computer.

  2. Hvis du ikke har oprettet din Discord-konto endnu, kan du registrere en nu. Bare følg instruktionerne på skærmen, og du vil være færdig om et minut eller to.

  3. Når du logger ind på appen, vil du i menuen yderst til venstre bemærke et ikon med et plustegn på. Klik på den.

  4. Et pop-up-vindue for oprettelse af en server vises. Klik på 'Opret min egen'.

  5. Indtast nu et navn til din server og upload et billede, som du vil bruge som serverens ikon, og klik derefter på knappen Opret i nederste højre hjørne af pop op-vinduet.

  6. Vent et par sekunder, mens Discord opretter din server. Når det er gjort, vil du se din nye server i menuen yderst til venstre.

Nu hvor du har oprettet din Discord-server, kan du sende invitationer til dine venner om at deltage. Du kan også tilføje yderligere tekst- og talekanaler for at holde forskellige emner adskilt.

For eksempel kan du oprette en regelkanal, så nye medlemmer ved, hvad der er tilladt, og hvad der ikke er. Hvis du kun vil oprette en dedikeret stemmekanal til dig og dine to bedste venner, kan du også gøre det.

Streaming af spil på Discord

At streame et spil på Discord tager kun et par sekunder. Takket være den integrerede spildetekteringssoftware burde Discord genkende næsten ethvert spil. Dette giver dig mulighed for at starte din stream med et enkelt klik.

Før du fortsætter, er det vigtigt at bemærke, at den gratis version af Discord kun understøtter 480p og 720p opløsninger. For at kunne streame ved 1080p og højere, skal du abonnere på Discord Nitro. Tjenesten koster kun $9,99/md. eller $99,99 om året afhængigt af dine præferencer.

Dette gælder også for din streams billedhastighed. Den gratis version er i stand til 15 og 30 billeder i sekundet, med de meget eftertragtede 60 fps kun tilgængelig for Discord Nitro-abonnenter.

Med din Discord-server sat op, er det tid til at begynde at streame.

Skærmdeling, stemme- og videoopkald

Udover spil kan du også streame indholdet på din computer. Discord giver dig mulighed for at dele hele din skærm, et enkelt vindue eller en app. Du kan også oprette tale- og videoopkald, som dine venner kan deltage i.

Følg nedenstående trin for at starte et opkald.

  1. Åbn Discord-appen på din computer.

  2. I menuen yderst til venstre skal du klikke på ikonet for en server, du vil bruge.

  3. I menuen til venstre vil du se listen over alle de kanaler, du har oprettet på din Discord-server. Som standard er der kun én tekstkanal (#general) og én stemmekanal (Generelt).

  4. Klik på den generelle stemmekanal for at oprette en stemmeforbindelse med Discord.

  5. I det nederste venstre hjørne af appen vil posten Voice Connected blive vist. For at starte et videoopkald skal du klikke på knappen Video. For at dele din skærm skal du klikke på knappen Skærm.

  6. Når du klikker på Video, skifter hoveddelen af ​​skærmen til samtaletilstand, og du vil se feedet fra dit kamera.

  7. Når du klikker på Skærm, vises et pop op-vindue. Det giver dig mulighed for at vælge den applikation, du gerne vil dele. Du kan også vælge, hvilken skærm der skal vises, hvis du har mere end én.

  8. Når du har konfigureret alt dette, kan dine venner nu deltage i dit opkald ved at gå ind på din server og klikke på den generelle kanal.

  9. For at stoppe opkaldet skal du blot klikke på det røde Afbryd-ikon i bunden af ​​Discord-appen.

For at stoppe streamen skal du blot skifte tilbage til Discord, og streamen stopper. For at afslutte streamen skal du klikke på Stop Streaming-ikonet ved siden af ​​spillets indgang i appens nederste venstre hjørne. Du skal også manuelt afbryde forbindelsen til din stemmekanal. For at gøre det skal du klikke på ikonet Afbryd forbindelse i posten Voice Connected, der er lige under spillets navn.

Sådan streames på Discord fra en Mac

Det er praktisk talt det samme som at streame på en Windows-pc. Du skal bare installere den selvstændige Discord-app til Mac OS X. Du kan bruge dette link //discord.com/download og se efter installationsfilen.

Når du har installeret Discord på din Mac, skal du blot følge instruktionerne for Windows-maskiner som beskrevet ovenfor.

Sådan streames på Discord fra en iPhone

Hvis du vil streame et spil (eller endda en anden applikation) fra din iPhone, kan du nemt bruge den samme skærmdelingsmulighed, som vi brugte til pc og Mac.

Besøg Apples App Store for at installere iOS-versionen af ​​Discord-appen på din iPhone.

Når du installerer appen, skal du logge ind. Hvis du ikke har en Discord-konto, kan du oprette den nu. Når det er gjort, og du er logget ind, er næste trin at oprette din Discord-server. Her er hvad du skal gøre.

  1. Åbn Discord-mobilappen på din iPhone.

  2. Tryk på plusikonet i menuen til venstre.

  3. Tryk på Opret en server.

  4. Indtast servernavnet og det billede, du vil bruge til serverens ikon, og tryk derefter på Opret server.

  5. Nu vil appen bede dig om at invitere venner til at deltage i din server. Hvis du vil springe dette over for nu, skal du trykke på "X" i øverste venstre hjørne af skærmen.

  6. Appen vil nu tage dig direkte til din nye server.

Nu hvor du har oprettet din Discord-server, er det tid til at prøve at foretage et opkald.

  1. Åbn Discord-appen på din iPhone.

  2. Tryk på hamburgermenuikonet i øverste højre hjørne af skærmen. Det er de tre vandrette linjer.

  3. Menuen til venstre viser en liste over de servere, du har oprettet, samt dem, du følger. Bare tryk på ikonet for en server, og appen fører dig dertil. Tryk på din egen servers ikon for at fortsætte.

  4. I hoveddelen af ​​skærmen vil du se de eksisterende kanaler på din server. Som standard er der én tekstkanal (#general) og én stemmekanal (Generelt).

  5. Tryk på den generelle stemmekanal.

  6. Der vises en pop op, der beder dig bekræfte denne handling, så tryk på Join Voice. Du skal muligvis give Discord adgang til mikrofonen, højttaleren og kameraet på din enhed. Under alle omstændigheder vil du se meddelelsen, hvis det er tilfældet.

  7. Når det er gjort, vil du se det generelle taleopkald i din Discord-app.

  8. For at aktivere et videoopkald skal du blot trykke på kameraikonet i nederste venstre hjørne af skærmen.

  9. For at afslutte opkaldet skal du trykke på det røde ikon i nederste højre hjørne af skærmen.

Sådan streames på Discord fra en Android-enhed

I lighed med iOS-brugere kan Android-brugere bruge skærmdelingsfunktionen i Discord til at streame spil fra deres telefon eller tablet. For at starte skal du åbne Discord og navigere til den server, du ønsker. I modsætning til computerversionen af ​​Discord optager mobilappen hele din skærm.

Gør dette for at begynde at dele:

  1. Når du har valgt serveren fra venstre side af Discord, skal du trykke på den Voice-kanal, du deler med, og trykke på 'Deltag i Voice'.

  2. Når du har tilmeldt dig Voice-kanalen, vil du se et ikon nederst på din skærm, der ligner en telefon med en pil. Tryk på den.

  3. I det næste vindue skal du trykke på 'Start nu', når du er klar til at begynde at dele.

Nu hvor du er begyndt at dele skærm, kan du gå til din telefons app-skuffe, åbne det spil eller den app, du vil dele, og Discord vil streame det hele live for dig. Når du er klar til at stoppe streaming, skal du gå tilbage til Discord og trykke på 'Stop deling'.

Du kan selvfølgelig også trykke på den røde afslut opkaldsknap for at stoppe skærmdeling og forlade stemmekanalen.

Sådan streamer du på Discord fra en Chromebook

Chromebooks er i bund og grund Google-tilpassede Android-enheder i en bærbar ramme. I den forstand er download og brug af Discord-appen det samme som enhver Android-smartphone og -tablet. Få først appen på Google Play og tjek derefter "Sådan streamer du på Discord fra en iPhone" længere oppe i denne artikel.

Ofte stillede spørgsmål

Selvom Discord har en brugervenlig grænseflade, kan tingene blive en smule komplicerede. Hvis vi ikke allerede har besvaret alle dine spørgsmål, har vi inkluderet dette afsnit for at hjælpe dig med dine streamingbestræbelser.

Hvor mange mennesker kan deltage i min livestream på Discord?

Discord tillader officielt 10 personer. Men lige nu kan op til 50 deltage i dine livestreams. Virksomheden øgede antallet af seere under 2020 Coronavirus-udbruddet og oplyste, at det øgede antal vil forblive, så længe det er nødvendigt.

Det spil, jeg spiller, dukker ikke op. Hvad kan jeg gøre?

Hvis du bruger en computer, ser du muligvis ikke det spil, du spiller i starten. Heldigvis er der en nem løsning. Gå over til indstillingen 'Spilaktivitet' i Discord, og tilføj dit spil fra rullemenuen. Du kan finde den fulde tutorial til dette i vores artikel her.

Min computer tillader mig ikke skærmdeling på Discord. Hvordan fikser jeg det?

Hvis du ikke kan dele på Discord, er det på grund af en indstilling. I det væsentlige har Discord ikke tilladelse til at optage din skærm.

Mac-brugere kan nemt rette op på dette ved at åbne Systemindstillinger og aktivere Discord under indstillingerne for beskyttelse af personlige oplysninger og sikkerhed. Du skal klikke på 'Skærmoptagelse' i indstillingerne for at give Discord de rigtige tilladelser. Hvis du ikke kan markere feltet til at begynde med, skal du klikke på låseikonet i nederste venstre hjørne af pop op-vinduet og indtaste din Mac-adgangskode.

PC-brugere skal køre appen som administrator. Åbn Discord, og højreklik på appen på værktøjslinjen. Klik på 'Mere' og klik derefter på 'Kør som administrator'.

Så snart Discord har fået de rigtige tilladelser, kan du dele din skærm.

Streaming uden forsinkelse

Forhåbentlig hjalp denne artikel dig med at lære, hvordan du streamer på Discord. At gøre dette på Windows- og Mac-computere er ret simpelt, når først din server er konfigureret.

Har du formået at opsætte streaming på Discord? Synes du, at mobilappen er nyttig nok? Del venligst dine tanker i kommentarfeltet nedenfor.