Sådan synkroniserer du flere Google Drive-konti på din computer

At have en Google Drev-konto gør det nemt for dig at gemme, dele og administrere dine filer online. Som med alle Google-funktioner kan én Google-bruger kun have ét Google Drev, hvilket betyder, at du bliver nødt til at oprette en anden Google-konto for at få adgang til ny lagerplads.

Google Drevs gratis niveau kommer med 15 GB lagerplads. Ved at opgradere til Google One, som i bund og grund er Googles betalte serviceniveauer, kan du få 100 GB lagerplads for $1,99/måned, 200 GB lagerplads for $2,99/måned og hele 2 TB lagerplads for $4,99/måned. Så hvis du bare har brug for mere lagerplads, så overvej at opgradere til en Google One-konto, da prisen er meget rimelig i forhold til, hvad du får.

Mange mennesker har flere Google-konti – nogle konti er personlige, nogle er til forretningsbrug, og du vil måske også oprette en konto til en bestemt hobby. Men hvad sker der, hvis du vil forbinde disse konti og administrere dine filer sammen?

Desværre tillader Google ikke synkronisering af flere Google Drev-konti. Der er dog en måde at løse dette problem på. Denne artikel vil give dig en måde at administrere alle dine Google Drev-filer på én gang.

Synkroniser flere Google Drev-konti via din internetkonto

Du kan bruge Googles delefunktion til at synkronisere to eller flere Google Drive (gratis niveau) eller Google One (betalte niveauer) konti. For at komme i gang skal du vælge en "primær" konto og åbne en mappe i den.

Du kan derefter give alle dine andre konti adgang til denne mappe, som vil fungere som en central del af din Google Drev-administration.

Følg disse trin for at synkronisere to eller flere Google Drev-konti:

  1. Vælg en primær Google Drev-konto.
  2. Log ind på en anden Google-konto (den du vil synkronisere fra), og gå til Google Drev.
  3. Klik på Ny øverst til venstre på skærmen.

    Synkroniser Google Drev-konti på din computer

  4. Vælg 'Mappe', når rullemenuen vises.

    Synkroniser flere Google Drev-konti på computeren

  5. Navngiv denne mappe, hvad du vil, men den skal være unik for den konto, du bruger i øjeblikket. For eksempel "synkroniseringsmappe [din e-mailadresse]."
  6. Træk og slip alle de filer, du vil dele, i denne mappe. Hvis du har nogle filer, der ikke kræver synkronisering, behøver du ikke flytte dem hertil.

    Synkroniser Google Drev-konti på computeren

  7. Højreklik på denne mappe og vælg "Del".

    Synkroniser flere Google Drev-konti

  8. Indtast e-mailadressen på din primære Google Drev-konto. Du skal give tilladelse til at organisere, læse og skrive i denne mappe.
  9. Tryk på ’Send’.

  10. Google sender dig en e-mail og spørger om tilladelser.
  11. Åbn en anden browser eller et privat browservindue.
  12. Log ind på din primære konto
  13. Åbn e-mailen fra Google.
  14. Vælg "Åbn", og vælg derefter Delt med mig folder.
  15. Højreklik på mappen.
  16. Vælg "Tilføj til mit drev."

    Computersynkronisering af flere Google Drev-konti

Synkroniser Google Drev-konti

Den synkroniserede mappe vises nu på dit drev på din primære konto. For at få adgang til det, tryk på "Mit drev" i venstre side af Google Drev-startsiden.

Når du opretter en mappe og deler den for første gang, kan du tilføje flere konti til den. Gentag ovenstående proces, og i trin 8 skal du indtaste e-mailadresserne på alle de konti, du vil synkronisere med mappen med. Udfør derefter trin 8-16 for hver konto, som du vil synkronisere mappen med.

Nu vil dine flere Google Drev-konti have adgang til denne mappe. Du kan derefter administrere alt indholdet i mappen fra hvilken konto du ønsker. Brug din primære konto til at få adgang til enhver af de mapper, du har delt.

Sammenlægning af flere Google Drev-konti ved hjælp af Google Drev Backup og synkronisering

Hvis du har installeret Google Drive Backup and Sync-appen, kan du bruge en lignende proces til at administrere filer fra flere konti. For at gøre dette skal du:

  1. Åbn Backup og synkronisering.
  2. Klik på "Mere" (tre lodrette prikker).
  3. Vælg "Preferences".
  4. Gå til menuen "Indstillinger".
  5. Klik på "Afbryd konto."
  6. Tryk på OK, når du bliver bedt om det.
  7. Log ind på en anden Google Drev-konto (ikke den primære).
  8. Vælg de mapper, du vil sikkerhedskopiere og synkronisere til din Drev-konto.
  9. Hvis du vil synkronisere alt fra din computer, skal du markere "Synkroniser mit drev til denne computer". Hvis du vil have en bestemt mappe, så tjek den individuelt.
  10. Tryk på "Næste".
  11. Vælg "Fortsæt" for at forbinde de nye filer og mapper med Google Drev-mappen, som du har på dit skrivebord.

Dette vil lave én stor Google Drev-mappe på dit skrivebord med både gamle og nye filer. Men da du frakoblede din hovedkonto, vil du ikke være i stand til at tilføje eller fjerne filer fra denne nye mappe.

Så i stedet for at synkronisere enheder, vil dette bare flette alt sammen i en stor Drev-mappe. Du kan derefter administrere det fra dit skrivebord.

Skift mellem Drive-konti

Heldigvis gør Google det nemt at skifte mellem konti i en webbrowser. Hvis instruktionerne ovenfor af en eller anden grund ikke fungerede for dig, viser vi dig, hvordan du hurtigt skifter mellem dine konti i Chrome.

Sådan skifter du konti på Chrome:

  1. Åbn Chrome og besøg Google Drev.
  2. Klik på profilikonet i øverste højre hjørne.

  3. Vælg en af ​​dine Gmail-konti fra listen.

  4. En ny fane åbnes med den anden Google Drev-konto.

Hvis du har brug for at logge ind på din anden Google Drev-konto, skal du blot klikke på "Tilføj en anden konto" og logge ind.

Nu er det nemt at dele dokumenter mellem konti. Du skal blot åbne filen og klikke på 'Del'-ikonet. Indtast den e-mailadresse, der er forbundet med Google Drev-kontoen, og klik på 'Send.' Klik derefter på fanen for den anden Google Drev-konto, og dokumentet vises i mappen Delte dokumenter.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan overfører jeg alle mine filer fra én Drev-konto til en anden?

Hvis du vil overføre alle filer fra en konto til en anden, kan du. Den nemmeste måde er at dele alle dine filer. Klik på en og brug derefter Ctrl+A eller Cmd+A tastaturgenvejen til at vælge alle filer. Højreklik derefter og vælg 'Del' fra rullemenuen. Del alle filerne på én gang med din anden Google Drev-konto.

Indtil funktionen ankommer, skal du løse problemet

Det tætteste du kan komme på at synkronisere flere konti er at dele en mappe. Dette er ikke præcis det samme som at synkronisere eller flette konti fuldstændigt, men det vil hjælpe dig med at administrere filer på ét sted fra forskellige konti.

Den anden metode kan hjælpe dig med at samle alle filerne ét sted, men du vil kun være i stand til at administrere dem fra din computer. Indtil Google Drev officielt tillader brugere at synkronisere flere Google Drev-konti, er disse løsninger den bedste mulighed for at opnå den samme slags resultat. Hvis du leder efter mere lagerplads, kan du overveje at opgradere en Google Drive-konto til en "Google One"-konto, da du får meget lagerplads for pengene, startende ved $1,99/måned for 100 GB lagerplads. For at se mulighederne for Google One-abonnementet skal du logge ind på din Google Drev-konto på drive.google.com og derefter slå på KØB OPBEVARING i venstre panel.

Google One

Hvis du fandt denne artikel nyttig, kunne du måske også lide andre TechJunkie-artikler, herunder Sådan sikkerhedskopieres din harddisk automatisk til Google Drev og Sådan flyttes Google Drev-filer til en ny konto.

Fortæl os om din oplevelse med at synkronisere to Google Drev-konti. Gjorde processen, hvad du forventede? Har du nogle tips eller tricks til at synkronisere to Google Drev-konti? Hvis ja, så fortæl os om det i kommentarerne nedenfor!