Sådan gemmer du Outlook-e-mails på din harddisk

  • Sådan mestrer du Outlook
  • Sådan gemmer du Outlook-e-mails på din harddisk
  • Sådan krypteres e-mails i Outlook
  • Sådan synkroniserer du en Google-kalender til Microsoft Outlook
  • Sådan genkaldes en e-mail i Microsoft Outlook
  • Sådan ændres standardskrifttype i Outlook

Skyen er i orden, men nogle gange er det bedst at have sikkerheden for lokalt gemte e-mails. Uanset om du driver en virksomhed, eller blot ønsker at føre en komplet fortegnelse over din elektroniske korrespondance af andre årsager, er det en god idé at gemme dine e-mails på en harddisk – og det er relativt nemt at gøre. Hvis du bruger Microsoft Outlook på en Mac eller pc, kan du se, hvordan du gemmer dine e-mails på din harddisk.

Sådan gemmer du Outlook-e-mails på din harddisk

Outlook gør det nemt at gemme dine e-mails, kontakter og meget mere – og giver dig to muligheder for at gøre det. Den første er den nemmeste, da Outlook samler alt i en let genereret Personal Storage (.pst), hvis du er på Windows, eller Outlook til Mac-fil (.olm), hvis du er på en Apple-computer. Microsoft Outlook er stort set det samme, uanset om du bruger en Mac eller en pc: den eneste forskel er i den type fil, der eksporteres. På trods af det vil denne tutorial dække begge metoder.

Sådan sikkerhedskopieres dine Outlook-e-mails på en Mac

Sikkerhedskopiering af dine e-mails fra Outlook til din Mac er virkelig enkel. Alt du skal gøre er at følge disse trin:

Åbn Outlook-appen på din Mac. Øverst kan du se en liste over muligheder. Klik på 'Filer'.

Klik nu på 'Eksporter' fra rullelisten.

Der vises et nyt vindue, der spørger dig, hvilke filer du vil eksportere, og klik derefter på 'Fortsæt'.

På denne side kan du vælge, hvor du vil eksportere e-mails til. Du kan vælge dine dokumenter, iCloud og endda dit skrivebord. Vælg den, der passer bedst til dine behov.

Når du har foretaget dit valg, klik på 'Fortsæt', og dine e-mails gemmes præcis, hvor du gerne vil have dem.

Sådan sikkerhedskopieres dine Outlook-e-mails på en Windows-maskine

Når du har startet Microsoft Outlook op, skal du sørge for, at din indbakke er helt opdateret. På den måde vil din eventuelle backup indeholde så mange af dine e-mails som muligt.

Efter at have klikket på Filer og derefter Kontooplysninger, vil du se et vindue med alle dine kontooplysninger.

Gå til den anden fane markeret "Åbn og eksporter", og klik derefter på muligheden for Eksport. Du får mulighed for at vælge mellem to filer. Sørg for at vælge .pst.

Sørg for, at filen er gemt på et sted, du nemt kan få adgang til, og hvis dine e-mails er ekstra følsomme, kan du også tilføje en adgangskode til din .pst-fil. Derefter er du fri til at gemme filen, hvor du vil, selvom vi foreslår, at du gemmer den på din harddisk og, hvis det er muligt, også en ekstern harddisk.

Og du er færdig! Du har nu en sikker registrering af dine e-mails. Det er dog vigtigt at tage backup regelmæssigt, på den måde vil du miste endnu mindre, hvis din Outlook-konto går ned.

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg gemme en e-mail fra Outlook Web Client til mit skrivebord?

Desværre ikke. Muligheden for at gemme en e-mail findes simpelthen ikke i webversionen af ​​Outlook. Der er dog stadig ting, du kan gøre for at gemme dyrebare e-mails.

For eksempel kan du videresende e-mailen til en anden klient. Dette vil fungere, hvis du forsøger at gemme e-mails, før du lukker din Outlook-konto. Desværre vil det tage noget tid, fordi du bliver nødt til at sende e-mails én ad gangen.

Hvis du har en eller to e-mails at gemme, kan du overveje at tage skærmbilleder. Du kan gemme e-mails som billeder på din computers harddisk.

Kan jeg gendanne e-mails i Outlook?

Hvis du allerede har mistet nogle e-mails, kan du undre dig over, hvordan du kan få dem tilbage. Det første sted at tjekke er mappen Slettet i Outlook. Når du ved et uheld sletter en e-mail, kommer den først hertil. Den slettede e-mail skulle vises, forudsat at du ikke har tømt den.

Derefter skal du kontrollere mappen Arkiv i Outlook. Placeret i panelet til venstre i Outlook-appen, klik på 'Arkiv' og søg efter din e-mail.

Endelig giver Outlook-appen brugerne mulighed for at gendanne slettede elementer, der ikke længere er i mappen Slettede elementer. Klik på mappen og se efter muligheden øverst for at gendanne slettede elementer. Hvis du stadig ikke har gendannet dine slettede e-mails, er der sandsynligvis ikke en måde at få dem tilbage på.