Sådan fortæller du, om et Samsung TV understøtter Chromecast

Med nutidens teknologi er det muligt at streame næsten alt fra din enhed til dit TV, og i tilfælde af et Samsung TV er alt klar til at gå. Hvad mere er, behøver du ikke bekymre dig om at have et rodet rod af kabler omkring dit tv.

Sådan fortæller du, om et Samsung TV understøtter Chromecast

Men mange mennesker ved måske ikke, om deres Samsung TV har Chromecast indbygget. Lad os finde ud af det!

Hvilke Samsung TV'er har Chromecast?

Samsung er en af ​​de mest populære tv-producenter i dag. Men ingen af ​​dem har Chromecast indbygget i skrivende stund.

Hvorom alting er, er alt ikke tabt. Hvis du har en Chromecast, kan du altid bruge den sammen med dit tv.

hvis Samsung TV har Chromecast

Du kan stadig bruge dit Samsung TV med en Chromecast

Den gode nyhed er, at næsten ethvert tv med en HDMI-port kan bruges med Chromecast.

Det betyder, at uanset hvor gammelt dit tv er, kan du nemt streame indhold på det, hvis det har en HDMI-indgang. For at tjekke dette skal du bare se på bagsiden af ​​dit tv og finde ud af, hvor indgangsstikkene er. Så se efter en smal port mærket HDMI. Fundet det? Fantastisk, så vil det ikke være et problem at caste til dit Samsung TV.

Nogle Samsung-tv'er lavet før 2010 har dog muligvis ikke en HDMI-port. Hvis du vil bruge Chromecast uden at skulle købe et nyt tv, er der en måde at gøre det på. Du vil senere finde ud af, hvordan du streamer indhold på alle Samsung TV'er.

Sådan caster du til Samsung TV'er med en HDMI-port

De, der har et HDMI-udstyret Samsung TV, kan konfigurere Chromecast på ingen tid. Når du får en Chromecast, får du selve enheden, en strømklods og et USB-kabel. For at konfigurere alt skal du først sætte USB-kablet i den tilsvarende port på din Chromecast. Du vil høre et snap, når det er sikret.

Derefter skal du tilslutte Chromecastens HDMI-stik til en HDMI-indgangsport på dit Samsung TV. Den anden ende af USB-kablet (der fører ud af Chromecast) kan gå ind i USB-opladningsporten på dit TV, hvis der er en. Hvis ikke, skal du bare bruge strømklodsen, som skal tilsluttes en stikkontakt. Begge muligheder fungerer på samme måde, det er bare et spørgsmål om præference.

Når det hele er sat op, skal du tage et kig på den forreste del af dit Samsung TV. Du får vist en notifikation om at få en app. Det er, når du skal downloade Google Home-appen på din telefon. Den er tilgængelig både til Android og iOS.

Når du har appen, skal du konfigurere den. Sørg for, at din telefon er tilsluttet det rigtige Wi-Fi. Hvis det hele er godt, skal du gøre følgende:

  1. Åbn Google Home.
  2. Klik på Kom i gang. Hvis du ikke kan se det, skal du bare trykke på profilikonet i nederste højre hjørne af din skærm.
  3. Find derefter Nye enheder, og tryk derefter på Opret et andet hjem.
  4. Vent på, at din Chromecast dukker op. Den skal matche den i nederste højre hjørne af tv-skærmen.
  5. Derefter vil du se en kode vises på dit tv.
  6. Tjek om koderne stemmer overens. Hvis de er ens, skal du trykke på Ja.
  7. Derefter kan du vælge, hvor Chromecasten er placeret i dit hjem. Foretag dit valg, og klik på Næste.
  8. Du kan indtaste det værelsesnavn, du foretrækker. Tryk på Fortsæt.
  9. Af og til kan den bede dig om at oprette forbindelse til dit Wi-Fi. Bare vælg det fra listen og tryk på Næste.

Du vil nu se Chromecast-opdatering på dit tv, hvilket kan tage et stykke tid. Mens det opdateres, vil du også se navnet på dit værelse i nederste højre hjørne af skærmen. Når dette er afsluttet, får du en meddelelse om, at dit Samsung TV vil blive genstartet.

Når dit tv tænder, er det tid til at række ud efter din telefon igen. Det vil bede dig om at linke Chromecast, så klik bare på Næste. Du kan nu vælge enhver tjeneste, du regelmæssigt bruger på din enhed, til at streame på dit tv. Følg instruktionerne, og tryk på Fortsæt.

På din telefon kan du se de tilgængelige streamingtjenester og instruktioner om, hvordan du caster noget til dit Samsung TV. Hver gang du bruger din enhed og ser noget på den, skal du vælge Chromecast, og indholdet vises på dit Samsung TV.

Sådan caster du til Samsung TV'er uden en HDMI-port

Hvis dit tv ikke har en HDMI-port, vil trinene være lidt anderledes. Du skal købe et par ting, som du kan afgøre, om det er det værd. Hvis ja, skal du gøre dette:

  1. Du skal have et AV-kabel, en USB-strømadapter og en HDMI til AV-adapter. Nogle eller alle af dem har du måske allerede derhjemme.
  2. Sæt den ene ende af AV-kablet i de angivne stik på TV'et.
  3. Den anden ende af AV-kablet går til HDMI til AV-adapteren.
  4. Tilslut derefter din Chromecast med et HDMI-kabel til adapteren.
  5. Selvfølgelig skal din Chromecast være korrekt tændt, hvad enten det er med den førnævnte USB-strømadapter eller dens originale strømforsyning.

Når alt er tilsluttet, følg instruktionerne som beskrevet i ovenstående afsnit, Sådan caster du til Samsung TV med en HDMI-port.

Stream næsten hvad som helst

Som du kan se, er casting-funktionalitet tilgængelig på alle Samsung-tv'er, selvom det er lidt nemmere og billigere, hvis du har et nyere. Du kan nu nyde streaming af indhold fra en enhed til dit tv uden at skulle se på en lille skærm.

Hvad med dig? Hvad plejer du at streame på dit tv? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.