Sådan slår du WiFi fra på din Vizio

Dit Vizio TV kører, og du vil slukke for Wi-Fi. Måske deler du spil eller streamingtjenester over forskellige enheder, eller måske er du træt af, at dit tv suger al din internetdækning op derhjemme.

Sådan slår du WiFi fra på din Vizio

Denne artikel forklarer, hvordan du slår Wi-Fi fra på dit Vizio TV. Men hvis du virkelig sidder fast, kan du altid slukke for dit internet på routeren og så simpelthen ikke logge på igen med dit tv. Men det er mere en sidste indsats snarere end en førstevalgsmulighed.

Fabriksindstil og log aldrig ind på Wi-Fi igen

Vizio blev idømt en bøde på 2,2 millioner dollars for at afgøre anklager om, at de solgte brugeroplysninger indsamlet ved at spionere på brugernes sevaner. Hvis du er bekymret for dette, så siger Vizio, at du kan slå dens Smart Interactivity-funktioner fra, men på dette tidspunkt er det som en røver, der giver dig vejvisning hjem.

Hvis du er super bekymret for, at dine oplysninger bliver solgt, så er den eneste måde at være sikker på, at dine oplysninger er sikre på, at nulstille dit tv til fabriksindstillinger. Derefter skal du aldrig give den din Wi-Fi-adgangskode igen. Hvis den ikke kan oprette forbindelse til internettet igen, kan den aldrig sælge dine oplysninger. En drastisk, om end effektiv måde at slukke din Wi-Fi på. Sådan laver du en fabriksnulstilling:

  1. Brug din fjernbetjening til at trykke på "Menu"-knappen.
  2. Ved hjælp af din fjernbetjenings pileknapper finder du "System"-funktionen på menuskærmen.
  3. Find funktionen "Nulstil & Admin".
  4. Fremhæv og tryk på funktionen "Nulstil TV til fabriksindstillinger", og tryk på "OK".
  5. Hvis den beder om en adgangskode, skal du indtaste forældrekoden.
  6. Hvis du ikke har angivet en forældrekontrolkode, skal du indtaste standarden, som er 0 0 0 0.
  7. Fremhæv knappen "Nulstil" og tryk på "OK".

Det er alt, du skal gøre for at udføre en fabriksnulstilling. Men som vi sagde, det er lidt af en drastisk foranstaltning, fordi den fjerner alle de andre oplysninger, du har tilføjet. For eksempel, hvis du har tilføjet dine konti og adgangskoder til dine streamingtjenester, så er de også væk. Hvis du leder efter en midlertidig måde at slukke dit Wi-Fi på, så sluk måske bare dit tv eller din internetrouter.

Sluk for dit internet, og start en tænd/sluk-cyklus

Tag stikket ud af dit tv, og gå og sluk for din internetrouter. Gå derefter tilbage til dit tv og hold tænd/sluk-knappen nede i fem sekunder. Tilslut derefter dit tv igen og tænd det. Den vil derefter bede dig om at indtaste din adgangskode.

Sådan slukker du for wifi

På dette tidspunkt har du to muligheder. Hvis dit TV har en funktion til at huske adgangskoden, så indtast den forkerte adgangskode og sæt flueben i "Husk min adgangskode". Hvis den ikke har en funktion til at huske adgangskoden, så skal du simpelthen ikke logge ind på dit internet på dit tv igen. Du kan nu tænde din router igen, og du burde være okay, så længe du ikke logger på internettet igen på dit tv.

Dit tv er ikke forbundet til internettet, når det er slukket

I skrivende stund er der ingen måde at gå ind i dine tv-indstillinger og logge af internettet. Imidlertid ser mange Vizio-tv'er ud til at logge sig af dit Wi-Fi, når du slukker dem, så du kan tænke over hele problemet. Og selvom det ikke automatisk afbrydes, bruger dit tv ikke dit internet, når du har dit tv slukket (eller endda på standby).

Sluk for dit tv burde gøre det trick i forhold til at forhindre det i at bruge internettet. For at få dit tv til at glemme dets midlertidige hukommelse, skal du starte en tænd/sluk-cyklus ved at holde tænd/sluk-knappen nede. Dette burde være alt, hvad du skal gøre for at få dit tv til at bryde sin Wi-Fi-forbindelse.

Vizio Sluk Wifi

En strømcyklus er ikke det samme som en fabriksnulstilling. En tænd/sluk-cyklus fjerner den midlertidige hukommelse, såsom hvor du var på et tv-program, du så, eller det lydstyrkeniveau, du sidst havde dit tv på. Når du foretager en systemgendannelse eller fabriksnulstilling, glemmer dit tv alt fra dine logins til streamingtjenester og nye apps til de adgangskoder, du har indtastet til dit Wi-Fi-internet.

Er der en anden vej?

Før du skynder dig at afbryde din Wi-Fi fra dit tv, så spørg dig selv, om der er en anden måde at løse problemet på. Hvad er dine grunde til at du ønsker at slukke for det?

Hvis du er bekymret for sikkerheden, så husk, at dit tv ikke er en meget sårbar enhed. Et tv er ikke en multimedieenhed som din telefon, hvor du kan gøre dine bankforretninger, handle online og så videre. Et tv er mere en passiv streamingenhed, der rummer meget lidt følsom information. Ved at deaktivere internettet fjerner du stort set en stor del af dit tv's anvendelighed. Det ville være som at købe en bil og fjerne sæderne.

Hvis du er bekymret for, om dit tv skal opsuge dit internet, stopper du det fra at bruge dit internet, hvis du slukker for det. Hvis du spiller og ikke ønsker, at påtrængende online spillere blander sig, så kan du slå de sociale funktioner fra via spillesystemet i stedet for at slukke for dit internet.

Problemet er normalt det omvendte

De fleste mennesker er online på udkig efter måder at forhindre deres internet i at afbryde, i stedet for at lede efter måder at logge ud på. Ergo, hvis ingen af ​​løsningerne i denne artikel har hjulpet, så overvej et tv-reparationsfirma, fordi det sandsynligvis er et softwareproblem. Men pas på. Hvis du downloader apps fra tredjeparter til dit tv, og de indeholder malware, er det i deres interesse at holde dit internet kørende for ting som kryptomining-svindel.

Hvad er dine grunde til at du ønsker at slukke for dit tv's internet? Har du fundet alternativer til at slukke for det? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.