Sådan ser du Paramount+ fra en pc, telefon eller streamingenhed

Med fremkomsten af ​​streaming og forskellige onlinetjenester går enhver underholdningsvirksomhed, der ikke udvider sin rækkevidde til onlineverdenen, alvorligt glip af noget.

Sådan ser du Paramount+ fra en pc, telefon eller streamingenhed

Med det i tankerne har Paramount+ eksisteret i mere end seks år. Det er en tjeneste, der indeholder en række Paramount+ originaler.

Hvis du kæmper med at opsætte Paramount+, er vi her for at hjælpe. Sådan ser du den tidligere CBS All Access-tjeneste på tværs af enheder.

Første ting først

Før du hopper ind i at få adgang til Paramount+ på nogen af ​​enhederne nedenfor, skal du have et abonnement. Du kan prøve Paramount+ gratis med den 1-uges prøveperiode.

Alligevel bliver du nødt til at oprette en konto, starte et abonnement og tilføje en betalingsmetode. Bare rolig, da du til enhver tid kan opsige dit abonnement.

Paramount+ tilbyder to planer. Den ene koster 5,99 USD om måneden med begrænsede reklamer. Den anden koster $9,99 om måneden og er fuldstændig kommerciel-fri. Du kan vælge en af ​​de to til prøveperioden.

  1. Start med at gå til Paramount Plus-webstedet, og klik derefter på Prøv det gratis.

  2. Vælg nu Fortsæt.

  3. Vælg din foretrukne plan, og klik på Fortsæt.

  4. På næste side skal du vælge Fortsæt.

Du vil nu blive bedt om at indtaste nogle personlige oplysninger. Når du er færdig, gå videre til trin 2, hvor du indtaster betalingsoplysningerne. Du vil ikke blive opkrævet, hvis du opsiger abonnementet inden udløbet af prøveperioden.

Sådan ser du Paramount+ på en Roku-enhed

Så du vil se dit foretrukne Paramount-program på dit Roku Smart TV eller streaming-enhed? Start med at installere Paramount+-appen på din enhed.

Tryk på Hjem-knappen på din Roku-fjernbetjening.

Vælg 'Søg' i sidebjælken til venstre.

Indtast her Paramount eller Paramount Plus.

Når en Paramount+-post vises på listen til højre, skal du vælge den og bekræfte ved at vælge Tilføj kanal.

Når enheden er færdig med at downloade og installere appen (du får besked), skal du vælge OK. Tryk nu på Hjem-knappen på fjernbetjeningen. Find Paramount+-appen på listen, og kør den.

Du bliver bedt om at logge på, aktivere på en computer eller logge på hos din udbyder (hvis du f.eks. har Paramount+ gratis via dit kabelselskab). Gør det og log ind.

Nu kan du se Paramount+ på din Roku.

Sådan ser du Paramount+ på en Amazon Firestick

For at se Paramount+ på Amazon Firestick skal du starte med at downloade appen. Download den, som du ville downloade enhver anden app på din Firestick. Du kan også downloade det fra Amazons websted.

Når appen er downloadet og installeret, skal du finde den på din Firesticks startskærm. Når appen åbner, skal du vælge Log ind.

Nu er der to forskellige måder at gøre tingene på her. Når du har logget ind, vil du se to muligheder: På din enhed og på nettet. Førstnævnte kræver, at du bruger dit Paramount+ brugernavn og adgangskode. Indtast dine legitimationsoplysninger, og vælg Log ind.

Sidstnævnte mulighed vil vise en aktiveringskode på din skærm. Noter det (bedst hvis du skrev det ned).

Gå til denne hjemmeside i en browser efter eget valg. Her bliver du bedt om at indtaste koden.

Indtast nu dine Paramount+ legitimationsoplysninger og vælg Log ind.

Det er det! Gå tilbage til din Firestick og brug Paramount+.

Sådan ser du Paramount+ på et Apple TV

Start med at navigere til Apple Store på dit Apple TV.

  1. Søg efter Paramount eller Paramount Plus. Det er gratis at downloade Paramount+-appen (for alle platforme). Følg de samme trin, som du ville gøre med enhver anden app.
  2. Når appen er downloadet og installeret, giver enheden dig besked.
  3. Naviger til listen over apps på din enhed, og find Paramount+.
  4. Kør det.
  5. I øverste højre hjørne af skærmen vil du se Indstillinger.
  6. Vælg dette, og du vil se to muligheder: Log ind manuelt eller Log ind med en kode.

Den førstnævnte mulighed kræver, at du indtaster dine Paramount+-legitimationsoplysninger. Gør det og tryk på Enter. Du skal være logget ind. Alternativt, hvis du vil logge ind med en kode, skal du vælge den mulighed, notere dig koden, der vises på din skærm, og gå til aktiveringssiden for Paramount Plus i en browser (din computer, tablet, eller smartphone). Her bliver du bedt om at indtaste koden, som den ses på dit Apple TV. Gør det og bekræft. Dette vil logge dig ind på dit Apple TV.

Sådan ser du Paramount+ på et smart-tv

Det her er en vanskelig en. Ja, du kan absolut se Paramount+ på de fleste, hvis ikke alle, smart-tv'er. Ikke alle tv vil dog være i stand til at gøre det uden en streamingenhed som en Roku eller Firestick.

Derudover bør alle Android TV'er tilbyde muligheden for at downloade Paramount+-appen. Den bedste måde at gå hertil er at google modellen af ​​dit tv og se, om det understøtter Paramount+.

Hvis dit tv er understøttet, er det lige så enkelt at se Paramount+ på det som at downloade appen i din enheds app-butik.

Følg instruktionerne - som skal ligne dem, der er skitseret ovenfor.

Sådan ser du Paramount+ på en Windows, Mac eller Chromebook

Selvom Windows-, Mac- og Chromebook-enheder er vidt forskellige, vil du blive glad for at høre, at de alle bruger den samme metode til at få adgang til Paramount+. Det er fordi du skal bruge en browser.

Når du har åbnet en hvilken som helst browser, skal du blot indtaste "Paramount Plus", og browseren fører dig dertil.

  1. Du vil se en log-in-mulighed i øverste højre hjørne af siden.

  2. Når du er logget ind under forudsætning af et aktivt abonnement, vil du være i stand til at vælge ethvert indhold, du ønsker på platformen.

Ja, det er så nemt.

Sådan ser du Paramount+ på en Android-enhed

Dette er fuldt ud muligt, hvilket er fantastisk for de lange pendler- og transittimer. Så længe du har data til overs og en solid forbindelse, kan du se dine yndlingsprogrammer i din håndflade.

  1. For at komme i gang skal du køre Google Play og søge efter Paramount+.
  2. Download og installer appen.
  3. Når appen er klar, skal du køre den fra din startskærm.
  4. Du vil blive bedt om at indtaste dine Paramount+-legitimationsoplysninger. Gør det og log ind.

Der har du det, nu kan du få adgang til alt indhold på din telefon eller tablet.

Sådan ser du Paramount+ på en iPhone

Paramount+ understøtter iOS-enheder, så du kan installere det på din iPhone og iPad. Princippet er ret lig Android-metoden som forklaret ovenfor.

Start med at gå til App Store på din telefon/tablet.

Søg efter Paramount+, og download det, som du ville gøre med enhver anden app.

Start derefter appen, indtast legitimationsoplysningerne og log ind.

Dette vil give dig adgang til alt indhold, der er tilgængeligt på Parmount+

Spillekonsoller

Ja, Paramount+ er tilgængelig på de store spillekonsoller, Xbox og PlayStation. Installation af den dedikerede app er lige så simpelt som at navigere til din konsols app-butik og lede efter Paramount+-appen.

  1. Download appen, vent på, at den installeres, og se efter den på listen over installerede apps.
  2. Når du har fundet det, skal du køre det, logge ind med dine legitimationsoplysninger (eller andre tilbudte muligheder), og du vil være i stand til at se Paramount+.

Andre enheder

For en anden enhed end ovenstående kan du muligvis stadig installere appen. Så længe din enhed har en app-butik, vil du sandsynligvis være i stand til at finde Paramount+-appen og installere den.

Nogle enheder understøttes dog simpelthen ikke af Paramount+. Men så længe du kan bruge en browser på den enhed, vil du være i stand til at logge ind på din browser. Bare gå til Paramount Plus-webstedet, og log ind, som du ville gøre på en pc eller Mac. Denne løsning kan være til enorm hjælp for enheder, der ikke understøttes af Paramount+-appen.

Adgang til Paramount+

Som du kan se, er Paramount+ tilgængelig på alle populære enheder. Før du installerer appen på din enhed, vil du måske oprette en konto og abonnere på den 1-uges gratis prøveperiode først. Du vil bruge de samme legitimationsoplysninger til at logge ind på tjenesten uanset enhed.

Har du formået at få Paramount+ til at virke på din enhed? Hvilken enhed bruger du? Stød du på nogle problemer? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor - vores fællesskab kan måske bare hjælpe dig.