Xiaomi Redmi Note 3 – Sådan spejler du min skærm til mit tv eller pc

At spejle din Xiaomi Redmi Note 3's skærm til skærmen på dit tv eller pc er en fantastisk funktion. Det giver dig mulighed for at se fotos, optagelser, præsentationer, shows og film på en meget større skærm, hvilket ikke bare vil være lettere for dine øjne, men også vil give dig en meget dybere oplevelse.

Xiaomi Redmi Note 3 - Sådan spejler du min skærm til mit tv eller pc

Det er meget nemt at starte op. Fortsæt med at læse for at lære mere om denne nyttige funktion.

Skærmspejling til Smart TV eller PC via Miracast

Denne metode fungerer for smart-tv-apparater, der understøtter Miracast. Det er en populær trådløs skærmspejlingsteknologi, og mange moderne tv er i stand til det.

Her er de nøjagtige trin til at konfigurere din Xiaomi Redmi Note 3 til at vise dens indhold på en stor skærm via Miracast:

TRIN 1: Tryk på Indstillinger, derefter Mere.

TRIN 2: Vælg Trådløs skærm for at aktivere det.

På dette tidspunkt vil din smartphone begynde at lede efter enhver Miracast-aktiveret skærm i nabolaget.

TRIN 3: Vælg en enhed at streame til fra den medfølgende liste. Helt færdig!

Så snart du gør det, bliver din telefon forbundet, og du vil se dens skærm på tv'et. Samtidig vil du se en notifikation på den lille skærm, der informerer dig om, at din telefon er "Casting Screen". Hvis du vælger det, åbnes et pop op-vindue, der giver dig mulighed for at afbryde forbindelsen til tv'et og stoppe spejlingen.

Den nøjagtige samme metode vil fungere for din pc ud af æsken, så længe du kører Win 8 eller Win 10. Hvis din pc er Miracast-aktiveret, vil du se den på listen i TRIN 2. Du skal blot vælge det, og du er færdig.

Skærmspejling til pc via MI PC Suite

Du bruger muligvis et ældre operativsystem på din pc, eller dets hardware er muligvis ikke fuldt ud kompatibel med Miracast. I så fald kan du bruge Xiaomis officielle telefonstyringssoftware, MI PC Suite.

MI PC Suite har en interessant funktion, der giver dig mulighed for nemt at screencaste din telefon til din pc-skærm via en USB-port. Følg disse nemme trin:

TRIN 1: Download og installer MI PC Suite fra Xiaomis hjemmeside.

TRIN 2: Kør softwaren på din pc.

TRIN 3: Tilslut din Xiaomi Redmi Note 3 via din computers USB-port.

På dette tidspunkt vil du blive præsenteret for tre muligheder i nederste venstre hjørne af applikationen. Vælg den midterste (mærket "Screencast”). Så snart du gør det, vil din telefons skærm blive spejlet til din pc-skærm.

Afsluttende ord

Det er nemt at spejle din Xiaomi Redmi Note 3 til dit tv eller en computerskærm takket være Miracast-teknologien. Den samme metode fungerer på din pc, men du kan også bruge Xiaomis MI PC Suite-software til at spejle til din pc-skærm.

Tingene kan blive lidt mere komplicerede, hvis dit tv ikke understøtter Miracast, da Redmi Note 3 ikke understøtter skærmspejling via sin USB-C, så du ville ikke være i stand til at bruge nogen af ​​disse USB-C til HDMI adaptere, som er bredt tilgængelige på markedet.

Der findes andre løsninger, som en Chromecast-dongle, men det er ikke rigtig en spejlingsløsning, bare en streaming. Forskellen mellem spejling og streaming (casting) er, at du er begrænset til, at bestemte apps kan overføre deres billede ved hjælp af streamingteknologien. Selvom dette stadig kan være nyttigt til at se Netflix eller YouTube, giver det dig ikke mulighed for fysisk at spejle din telefons skærm til en større.