Sådan tilføjer du flere sange til en YouTube Music-afspilningsliste

Området for musikstreamingtjenester er overfyldt, men YouTube Music skiller sig helt sikkert ud. Det er YouTubes forlængede arm og en af ​​Googles mere populære platforme. Du kan stole på søgning efter tekst-funktionalitet og få første adgang til alle nye officielle studieudgivelser.

Det er helt sikkert i top, men en af ​​hovedårsagerne til, at så mange brugere strømmer til det, er afspilningslister, der kan tilpasses. Du kan nemt tilføje så mange sange, som du vil, til din YouTube Music-playliste.

Kan du dog lave flere sange på én gang? Der er ingen udpeget funktion, der giver dig mulighed for at fremskynde samlingen af ​​din afspilningsliste. Der er dog en løsning, og det er det, vi vil diskutere i denne artikel.

Sådan tilføjer du flere sange til YouTube Music Playlist?

Vi kan alle sætte pris på den salige følelse af at lytte til den perfekt tilpassede afspilningsliste. I YouTube Music-appen er det ret ligetil at tilføje en enkelt sang til din playliste.

Når du lytter til en sang, og du kan lide den nok til at sætte den på en af ​​dine afspilningslister, er dette, hvad du gør:

  • Klik på menuikonet med tre prikker.

  • Vælg derefter "Tilføj til afspilningsliste".

  • Vælg en eksisterende afspilningsliste.

Sangen vises automatisk på den afspilningsliste, du vælger. Det er dog ikke muligt at tilføje flere sange til din afspilningsliste i øjeblikket i YouTube Music.

Det, du kan gøre i stedet, er at tilføje et helt album til en bestemt afspilningsliste. Dette er måske en mindre end ideel løsning, men det kan markant fremskynde oprettelsen af ​​den perfekte afspilningsliste. Hvis du kan lide en bestemt kunstner og størstedelen af ​​deres arbejde, kan det være den ideelle løsning for dig.

Du kan tilføje hele albummet til en afspilningsliste og derefter manuelt slette de uønskede sange. Ikke perfekt, men det virker. Vi guider dig gennem processen og viser, at det faktisk er et anstændigt system.

PC

Lad os først se, hvordan du kan tilføje et album til din YouTube Music-afspilningsliste via din Windows-computer.

  1. Gå til YouTube Music, og log ind på din Google-konto.

  2. Indtast navnet på kunstnerne eller det fulde navn på albummet i søgefeltet.

  3. Hvis søgningen viser flere resultater, skal du sørge for at klikke på fanen "Album".

  4. Klik på de tre lodrette prikker ud for albummets navn.

  5. Klik derefter på "Tilføj til afspilningsliste", vælg en afspilningsliste eller opret en ny.

Alle numrene fra albummet føjes til den spilleliste, du har valgt. Hvis du vil administrere afspilningslisten og numrene yderligere, skal du gå til Bibliotek>Afspilningslister. For at fjerne de sange, du ikke kan lide, gør du her:

  1. Klik på den nævnte afspilningsliste.
  2. Klik derefter på de tre lodrette prikker ved siden af ​​sangen, og vælg "Fjern fra afspilningsliste" fra menuen.

  3. Gentag dette trin så mange gange som nødvendigt.

Mac

Hvis du er en Mac-bruger, vil processen med at tilføje et helt album være den samme som for Windows-brugere. Så uanset hvilken browser du bruger, skal du følge disse trin:

  1. Gå til YouTube Music, og log ind på din Google-konto.

  2. Søg efter det album, du ønsker. Sørg for at skifte til fanen "Album".

  3. Med markøren skal du klikke på de tre lodrette prikker ved siden af ​​albummet.

  4. Vælg "Tilføj til afspilningsliste" fra menuen, og vælg fra listen.

Du finder alle sangene, hvis du går til "Bibliotek", og klik derefter på "Playlister". Du kan fortsætte med at fjerne sange, du ikke vil have én efter én manuelt.

Android

Hvis du er Android-bruger, kan du hente YouTube Music-appen fra Google Play og installere den på mindre end to minutter.

Hvis du logger ind med din Google-konto, vil de spillelister, du allerede har, være der. Hvis du nu vil tilføje album til en bestemt afspilningsliste, skal du følge denne nemme trin-for-trin guide:

  1. Start YouTube Music-appen på din Android-enhed.

  2. Søg efter det album, du vil føje til en afspilningsliste. Tryk på fanen "Album" for at indsnævre din søgning, hvis det er nødvendigt.

  3. Fra søgeresultaterne skal du trykke på menuknappen ved siden af ​​albummet.

  4. Vælg "Tilføj til afspilningsliste" fra pop op-menuen.

  5. Vælg afspilningslisten, eller opret en ny.

Du kan trykke på knappen "Vis" nederst på skærmen, og den fører dig direkte til afspilningslisten. Alternativt kan du trykke på "Bibliotek" nederst på skærmen og trykke på "Playlister" for at se alle de afspilningslister, du har oprettet. Hvis du vil fjerne sangene fra afspilningslisterne, gør du her:

  1. Tryk på afspilningslisten, hvor du tilføjede albummet.
  2. Vælg menuknappen ud for navnet på sangen.

  3. Fra pop op-menuen skal du trykke på "Fjern fra afspilningsliste."

Det er det. Ikke kun har du formået at tilføje flere sange til en afspilningsliste, men du har også fjernet de uønskede numre.

iPhone

For iPhone-brugere fungerer YouTube Music iOS-appen på samme måde, som den gør for Android-brugere. Lad os dog dække trinene og guide dig gennem processen. Sådan fungerer det:

  1. Åbn YouTube Music-appen på din iPhone.

  2. Find det album, du vil lytte til, og klik på menuknappen ved siden af ​​det.

  3. En pop op-menu vises nederst på skærmen. Vælg "Tilføj til afspilningsliste."

  4. Vælg en afspilningsliste, eller opret en ny.

Du kan gentage denne proces så mange gange du vil. Du kan også fjerne sangene fra albummet ved at gå til afspilningslisten i afsnittet "Bibliotek".

Oprettelse og redigering af afspilningslister i YouTube Music

Vi har talt om at tilføje album til bestemte afspilningslister eller oprette nye lister i YouTube Music. Hvis du er en kyndig YouTube Music-bruger, har du sandsynligvis allerede et omfattende bibliotek og ved, hvordan du administrerer det.

Men hvis du ikke har en enkelt afspilningsliste endnu, viser vi dig, hvordan du opretter den. Alt du skal gøre er at følge disse trin:

  1. Åbn YouTube Music-appen på din mobilenhed.

  2. Tryk på "Bibliotek"-ikonet nederst på skærmen.

  3. Vælg "Playlister".

  4. Tryk på "Ny afspilningsliste" nederst på skærmen.

  5. Indtast navnet på din nye afspilningsliste, og vælg privatlivsindstillingerne (Offentlig, Privat eller Ikke-listet).

Du kan også oprette en ny afspilningsliste, mens du i øjeblikket lytter til et nummer. Mens sangen afspilles, skal du trykke på i menuen nederst i øverste højre hjørne af skærmen.

Vælg derefter "Tilføj til afspilningsliste" fra menuen. Tryk på knappen "+ Ny afspilningsliste", og tilføj navn og privatlivsindstillinger for afspilningslisten.

Redigering

Der er mange måder, du kan redigere din afspilningsliste på. For det første kan du fjerne sangene fra listen, når du vil. Sådan fungerer det:

  1. Tryk på menuknappen ved siden af ​​den YouTube Music-playliste, du vil redigere.

  2. Vælg "Rediger afspilningsliste" i menuen.

Der er en række ting, du kan gøre herfra. Først kan du ændre titlen på afspilningslisten. Du kan også ændre privatlivsindstillingerne. Der er et afsnit, hvor du også kan skrive en kort beskrivelse af en afspilningsliste.

Du vil også kunne se det nøjagtige antal numre på afspilningslisten, og appen giver dig mulighed for at arrangere rækkefølgen af ​​sangene manuelt. Når du er færdig med at redigere din afspilningsliste, skal du trykke på "Udført" øverst på skærmen.

Vigtig note: Processen med at oprette og redigere en YouTube Music-playliste er nogenlunde identisk, når du bruger en browser.

Hvordan finder man andre fantastiske playlister på YouTube Music?

Der er et stort set uendeligt antal sange og afspilningslister på YouTube Music. Alligevel kan du finde dig selv nu ved, hvad du skal lytte til, og kæmper for at skabe den ideelle afspilningsliste. Heldigvis er der en løsning. Du skal dog have adgang til YouTube, ikke YouTube Music, for at dette virker.

  1. Start YouTube på din mobilenhed.

  2. Gå til fanen "Udforsk" nederst på skærmen. Tryk derefter på sektionen "Musik".

  3. Du vil se utallige musikafspilningslister arrangeret efter kategorier. Tryk på "+"-ikonet, og det vises automatisk i dit bibliotek.

Du vil også se den tilføjede afspilningsliste på YouTube Music-appen, næste gang du logger på. Hvis du også skal bruge en webbrowser, skal du følge dette link i stedet og gennemse afspilningslisterne.

Yderligere ofte stillede spørgsmål

1. Kan du flette YouTube Music-afspilningslister?

Hvis du har flere afspilningslister, som du vil flette til én, er det nemt nok at gøre i YouTube Music. Her er, hvad processen indebærer:

1. Vælg en af ​​afspilningslisterne fra din YouTube Music.

2. Tryk på menuknappen ved siden af ​​afspilningslisten. Vælg "Tilføj til afspilningsliste."

3. Vælg destinationsafspilningslisten fra pop op-menuen.

Alle sangene fra de første afspilningslister er nu slået sammen med sangene i den anden afspilningsliste. Du kan gentage processen ved at tilføje alle numrene til den næste afspilningsliste og så videre.

2. Hvor mange sange kan en YouTube Music Playliste have?

I øjeblikket er det maksimale antal sange, du kan have på en enkelt YouTube Music-playliste, 5.000. Antallet af tilladte sange kan udvides i fremtiden, men der er stadig ingen officielle meddelelser.

Behold alle de sange, du elsker, på YouTube Music

En af fordelene ved YouTube-musik er, at den let kan tilpasses, hvilket refererer til afspilningslisterne. Tilføjelse af flere sange på én gang ville være fantastisk og super praktisk, men det er stadig ikke muligt.

Uanset hvad, er der mange gode måder, du kan administrere dine afspilningslister på, herunder tilføjelse af hele album og flette afspilningslister. Når du ikke vil have et nummer på din afspilningsliste, kan du fjerne det med et par tryk.

Husk, at YouTube Music er tilgængeligt på nettet og som en mobilapp, og selvom den gratis version kommer med reklamer, er det stadig en af ​​de bedste musikapps på markedet.

Hvordan kuraterer du dine YouTube Music-playlister? Fortæl os det i kommentarfeltet nedenfor.