Sådan får du vist Roku på iPad

Roku er sammen med Chromecast en af ​​de mest populære streamingplatforme i verden. Takket være denne alt-i-en enhed kan du streame dit yndlingsindhold i den højest mulige opløsning direkte til tv-skærmen.

Sådan får du vist Roku på iPad

Men hvis en anden har første dibs på tv'et, skal du muligvis bruge Roku med en enhed såsom en iPad. Når det er sagt, fungerer den officielle Roku-app kun som et kontrolpanel for enheden og ikke som en medieafspiller.

Men der er ingen grund til bekymring, da du stadig kan se Roku på din iPad. Få mere at vide i artiklen nedenfor.

Roku Channel – Streaming af Roku-indhold direkte til iPad

Roku Channel blev udgivet i 2018 som en alternativ måde at se Roku-indhold på. Selvom den ikke har så mange funktioner som en set-top-boks Roku-afspiller, er det stadig en levedygtig mulighed, hvis du vil se Roku fra din smartenhed.

Når du har oprettet Roku Channel-kontoen, kan du tilføje den til Roku-afspilleren og få alt kanalens tilgængelige indhold gratis at se på dit storskærms-tv. På den anden side, hvis du vil streame de seneste blockbuster-hits eller klassiske tv-shows fra din computer eller en smartenhed – kan du også gøre det.

Roku Channel tilbyder en bred vifte af forskellige programmer, herunder on-demand-tv, seneste Hollywood-film, nogle filmiske klassikere samt daglige nyheder og dine yndlings-tv-shows. Da programmet er synkroniseret med Roku-enhederne, ændrer databasen sig konstant og vokser, så du altid vil modtage nyt indhold.

Hvis det ikke er nok, kan du betale for en premium-version af denne kanal. Dette er noget tæt på en almindelig Roku-enhed (boks eller en pind), da du kan betale for nogle af de bedste kanaler såsom HBO og Showtime og se dem via denne tjeneste. Du modtager en enkelt regning for alle premium-kanalerne på Roku Channel, så du kan tilpasse din oplevelse.

roku på ipad

Hvem kan se Roku Channel?

Hvis du bor i USA eller Canada, kan du oprette Roku Channel-kontoen gratis og få adgang til alt tilgængeligt indhold. Denne gratis version bruger for det meste annonceindtægter til at holde kanalen i gang, så du skal vænne dig til en hel del reklamepauser. Du kan selvfølgelig altid vælge en førnævnte premium-version.

På den anden side, hvis du bor i udlandet, er der en enorm mulighed for, at Roku Channel ikke er tilgængelig i dit land. Selvom kanalen har været tilgængelig i nogen tid nu, var adgang indtil for nylig kun begrænset til USA. Der er i øjeblikket ingen information om den potentielle udgivelse af kanalen andre steder, såsom store europæiske og asiatiske lande samt Australien.

Der er stadig en måde at omgå den regionale begrænsning via Virtual Private Network-tjenesten såsom ExpressVPN. Du kan maskere din IP og få den til at se ud, som du er logget ind et sted i USA. Men med den begrænsede båndbredde af VPN-tjenester (og høje gebyrer, hvis du krydser tærsklen), er det normalt ikke det værd.

Sådan konfigurerer du Roku Channel på iPad?

Opsætning af Roku Channel er en ret simpel proces. Først skal du oprette en Roku-konto (hvis du ikke har en), og bruge den til at få adgang til Roku-kanalen direkte fra din iPads browser. Her er, hvad du skal gøre:

  1. Start din foretrukne webbrowser-app på din iPad.
  2. Gå til Rokus officielle hjemmeside.
  3. Tryk på 'log ind'-knappen øverst til højre på skærmen.

    Log ind

  4. Indtast dine legitimationsoplysninger.

    roku log ind

  5. Tryk på knappen 'Log ind'.

    Hvis du ikke har en konto, skal du trykke på knappen 'Opret konto' til højre på skærmen.

    Opret konto

  6. Gå til Roku Channel.

    Bemærk: Hvis du får en skærm, der siger "Roku-kanalen er i øjeblikket ikke tilgængelig i [dit landenavn]," kan du enten prøve med en VPN eller skifte til en tjeneste, der er tilgængelig i dit land.

  7. Følg instruktionerne på skærmen for at konfigurere kanalen.

Når du konfigurerer Roku Channel for første gang, kan du bruge den samme metode til at logge ind på den via iPad og streame alt indhold fra webbrowseren ved hjælp af en indbygget afspiller.

Se Roku fra hvor som helst

Uanset om du er på et tog eller i et rum uden et tv, kan du stadig nyde det meste af Roku-indholdet fra din smartenhed. På nogle måder er det mere brugervenligt end selve en faktisk Roku-enhed, og det er også gratis for alle.

Du skal dog huske på, at tjenesten stadig kun er tilgængelig fra USA. Hvis du bor i et andet land, ville det ikke være en dårlig idé at vælge alternativ service.

Vil du anbefale nogle andre, mere globalt tilgængelige gratis streamingtjenester til vores læsere? Del dem i kommentarfeltet nederst på siden.